Nové zastoupení pro sběrnicové převodníky a analyzátory

S firmami Warwick Control, Kvaser a Eberspächer Electronics spolupracujeme již mnoho let.
V červenci 2014 jsme oficiálně získali zastoupení firem Warwick Control, Kvaser a Eberspächer Electronics pro Českou republiku, Slovensko a Polsko.

Tyto firmy vyvíjejí a vyrábějí komunikační a diagnostické nástroje pro sběrnice CAN, CAN FD, LIN, FlexRay, SAE J1939 a CANopen pro automobilový, kolejový a automatizační odvětví a průmysl.

Britská firma Warwick Control je na trhu známá zejména pro svůj oblíbený nástroj X-Analyser, PC aplikace pro monitoring, logování a simulaci CAN a LIN sběrnic a též podporuje vyšší protokoly jako SAE J1939 a CANopen.

Švědská společnost Kvaser patří mezi přední světové výrobce CAN a LIN převodníků do USB, PCI a PCMCIA slotů. Její sortiment obsahuje jednokanálové i dvoukanálové adaptéry a též loggery komunikace na SD kartu. Převodníky jsou většinou galvanicky oddělené. Novinkou je převodník CAN-WiFi a CAN-Ethernet.

Německá firma Eberspächer Electronics nabízí špičkové high-end převodníky pro CAN a FlexRay (FlexCard USB a FlexCard PMC II), programovatelné embedded zařízení pro testování a simulaci (RestBus Simulation / Remaining Bus Simulation) clusterů a profesionální softwarové vybavení pro rozsáhlý monitoring a analýzu sběrnic. Firma Eberspaecher je přímou konkurencí Vector Informatik GmbH a je schopna nabídnout podobná řešení za méně jak poloviční cenu.