Programovatelný Ethernet převodník pro CAN(/FD) a LIN sběrnice

MACH-ETH je flexibilní komunikační převodník pro automobilové sběrnice, který poskytuje jeden Ethernet port, dva CAN kanály s podporou CAN FD, jeden LIN kanál, USB a RS-232 porty a několik I/O.

Převodník je vhodný pro mnoho způsobů využití. Jeho CAN(/FD) a LIN kanály jsou přístupné po Ethernetu a USB přes otevřený komunikační protokol, čímž je ulehčena integrace do systému zákazníka. Funkce uživatelského skriptování (SDK) v jazyce C umožňuje uživateli si vyvinout vlastní firmware a nahrát ho do zařízení. SDK poskytuje přístup ke komunikačním kanálům převodníku a ulehčí vývoj vlastního firmware.

převod zpráv mezi Ethernet a CAN/LIN

Zařízení může fungovat jako Ethernet-CAN(/FD) a Ethernet-LIN převodník a nebo též jako USB-CAN(/FD) a USB-LIN převodník. Díky otevřenému komunikačnímu protokolu po TCP/IP (Ethernet) nebo po virtualním COM portu (USB) je možné CAN a LIN kanály převodníku ovládat a přijímat a odesílat komunikační rámce.

uživatelské programování

Uživatelské programování poskytuje možnost si napsat vlastní aplikaci, která běží přímo na procesoru převodníku. Zdarma poskytujeme SDK v jazyce C, pomocí kterého si lze vyvinout vlastní fimware a nahrát ho do převodníku po USB nebo Ethernetu. Typickým příkladem jsou real-time simulace komunikace (Remaining Bus Simulation) či převod komunikačních zpráv mezi CAN<>CAN FD nebo CAN<>LIN sběrnicemi.

vstupy a výstup

Zařízení MACH-ETH má jeden analogový vstup a jeden digitální výstup. Oba je možné využívat skrz komunikační protokol po TCP/IP, po virtuálním COM portu a také přímo z uživatelského SDK.

fotky produktu

 

více informací